VD_FINDINFO Jug / 2025 / 356 vom 22. Januar 2025 - VD Tribunal cantonal (2025)
REJET DE LA DEMANDE, EXPULSIONDROIT PÉNAL, ACTE D'ORDRE SEXUEL AVEC UN ENFANT, LÉSION CORPORELLE SIMPLE | 123 ch. 1 CP, 123 ch. 2 al. 5 CP, 187 CP, 22 ad 181 CP, 22 ad 189 al. 1 CP, 43 al. 1 CP, 47 CP, 49 al. 1 CP, 66a al. 1 let. h CP, 10 CPP (CH), 126 CPP (CH), 389 CPP (CH)