VD_FINDINFO Jug / 2025 / 13 vom 15. April 2024 - VD Tribunal cantonal (2024)
COURSE DE VOITURES, CONDAMNATION, REJET DE LA DEMANDE, RÉVOCATION DU SURSIS, PRONOSTIC, CONCOURS D'INFRACTIONS | 40 CP, 43 al. 1 CP, 44 al. 1 CP, 46 al. 1 CP, 47 CP, 49 al. 1 CP, 90 al. 3 LCR, 90 al. 3ter LCR, 91 al. 2 LCR, 95 al. 1 let. b LCR, 331 al. 2 CPP (CH), 425 CPP (CH)