VD_FINDINFO Jug / 2024 / 436 vom 22. April 2024 - VD Tribunal cantonal (2024)
CONSTATATION DES FAITS, PRÉSOMPTION D'INNOCENCE, LÉSION CORPORELLE SIMPLE, MARCHANDISE DANGEREUSE, LÉGITIME DÉFENSE, BRIGANDAGE, FIXATION DE LA PEINE, RÉVOCATION DU SURSIS | 123 ch. 2 al. 1 CP, 140 ch. 1 al. 2 CP, 15 CP, 46 al. 2 CP, 47 CP, 49 al. 1 CP, 10 CPP (CH), 431 al. 1 CPP