VD_FINDINFO Jug / 2024 / 116 vom 7. Juli 2023 - VD Tribunal cantonal (2023)
RIXE, PARTIE CIVILE, TORT MORAL, LÉSION CORPORELLE, DOMMAGES À LA PROPRIÉTÉDROIT PÉNAL | 123 ch. 2 al. 2 CP, 133 CP, 144 al. 1 CP, 177 al. 1 CP, 180 al. 1 CP, 22 ad 122 CP, 115 al. 1 let. b LEtr