VD_FINDINFO Jug / 2023 / 501 vom 4. Juli 2023 - VD Tribunal cantonal (2023)
PERSÉCUTION, USURPATION D'IDENTITÉ, CONTRAINTEDROIT PÉNAL, CONTRAINTE SEXUELLE | 126 al. 1 CP, 143bis CP, 144 al. 1 CP, 174 CP, 177 al. 1 CP, 180 al. 1 CP, 181 CP, 189 al. 1 CP, 191 CP, 22 ad 190 CP, 252 CP, 66a al. 1 let. h CP, 115 al. 1 let. b LEtr