VD_FINDINFO Jug / 2022 / 312 vom 20. Dezember 2021 - VD Tribunal cantonal (2021)
MEURTRE, TENTATIVEDROIT PÉNAL, CONSTATATION DES FAITS, DOL ÉVENTUEL, LÉGITIME DÉFENSE, EXCÈS, EXPULSIONDROIT PÉNAL, TORT MORAL, RÉPARTITION DES FRAIS, LÉSION CORPORELLE SIMPLE | 49 al. 1 CO, 12 al. 2 CP, 123 ch. 1 CP, 15 CP, 16 CP, 22 ad 111 CP, 66a al. 1 let. a CP, 398 al. 3 let. b CPP (CH), 418 al. 1 CPP (CH)