VD_FINDINFO Jug / 2021 / 85 vom 21. August 2020 - VD Tribunal cantonal (2020)
MEURTRE, RIXE, DROIT D'ÊTRE ENTENDU, APPRÉCIATION DES PREUVES, FIXATION DE LA PEINE | 111 CP, 133 al. 1 CP, 180 al. 1 CP, 40 CP, 46 al. 1 CP, 47 CP, 49 al. 1 CP, 51 CP, 66a al. 1 let. a CP, 33 al. 1 let. a LArm, 19a LStup