VD_FINDINFO Jug / 2019 / 196 vom 18. Januar 2019 - VD Tribunal cantonal (2019)
EXPERTISE PSYCHIATRIQUE, IN DUBIO PRO REO, VIOL, CONTRAINTE SEXUELLE, PORNOGRAPHIE, FIXATION DE LA PEINE | 181 CP, 189 CP, 190 CP, 197 ch. 5 CP, 21 CP, 47 CP, 49 al. 1 CP, 10 CPP (CH), 182 CPP (CH), 189 CPP (CH), 389 CPP (CH)