VD_FINDINFO Jug / 2017 / 57 vom 30. August 2016 - VD Tribunal cantonal (2016)
HOMICIDE PAR NÉGLIGENCE, TORT MORAL, VIOLATION DES RÈGLES DE LA CIRCULATION, ACCIDENT DE LA CIRCULATION | 47 CO, 117 CP, 34 al. 1 LCR, 62 al. 1 LCR, 7 al. 1 OCR