VD_FINDINFO Jug / 2016 / 37 vom 15. Juli 2015 - VD Tribunal cantonal (2015)
ABUS DE CONFIANCE, ACTE D'ORDRE SEXUEL SUR UN INCAPABLE DE DISCERNEMENT, FIXATION DE LA PEINE | 138 ch. 1 CP, 191 CP, 47 CP, 49 CP, 10 CPP (CH), 398 al. 3 let. b CPP (CH)