VD_FINDINFO Jug / 2014 / 181 vom 11. April 2014 - VD Tribunal cantonal (2014)
VIOLATION DES RÈGLES DE LA CIRCULATION, ADMINISTRATION DES PREUVES, DISTANCE ENTRE VÉHICULES | 34 al. 4 LCR, 90 ch. 1 LCR, 12 al. 1 OCR, 398 al. 4 CPP (CH)