VD_FINDINFO HC / 2011 / 90 vom 15. Dezember 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
PRÉSOMPTION D'INNOCENCE, ACTE D'ORDRE SEXUEL SUR UN INCAPABLE DE DISCERNEMENT | 191 CP, 411 let. g CPP, 411 let. h CPP, 411 let. i CPP