VD_FINDINFO HC / 2011 / 338 vom 22. März 2011 - VD Tribunal cantonal (2011)
BAIL À FERME AGRICOLE, SOCIÉTÉ SIMPLE, SIMULATION, VOLONTÉ RÉELLE | 18 CO, 451 ch. 3 CPC, 452 al. 1 CPC, 452 al. 2 CPC, 1 al. 2 LBFA, 405 al. 1 CPC (CH)