VD_FINDINFO HC / 2011 / 270 vom 4. Februar 2011 - VD Tribunal cantonal (2011)
OBLIGATIONRAPPORT OBLIGATIONNEL, CONTRE-PRESTATION, FORME ORALE, MANIFESTATION DE VOLONTÉ | 1 CO, 11 CO, 2 CO, 451 ch. 3 CPC, 452 al. 1 CPC, 452 al. 2 CPC, 405 al. 1 CPC (CH)