VD_FINDINFO HC / 2011 / 114 vom 13. Dezember 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
ABUS DE POUVOIR, DROIT PÉNAL, MOTIVATION DE LA DÉCISION, NULLITÉ, CONSTATATION DES FAITS | 312 CP, 411 let. f CPP, 411 let. g CPP, 411 let. h CPP, 411 let. i CPP, 411 let. j CPP