VD_FINDINFO HC / 2010 / 617 vom 5. Oktober 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
MESURE THÉRAPEUTIQUE INSTITUTIONNELLE, MESUREDROIT PÉNAL | 56 al. 6 CP, 62c al. 1 let. a CP, 26 al. 1 let. a LEP, 28 al. 4 let. c LEP, 38 al. 1 LEP