VD_FINDINFO HC / 2010 / 612 vom 24. August 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
LIQUIDATION DU RÉGIME MATRIMONIAL, PRÉVOYANCE PROFESSIONNELLE, PARTAGESENS GÉNÉRAL, INDEMNITÉ ÉQUITABLE | 118 al. 1 CC, 122 CC, 124 al. 1 CC, 204 al. 2 CC, 1 al. 2 ch. 1 CL, 4 al. 1 CPC, 444 CPC, 445 CPC, 451 ch. 3 CPC, 452 al. 2 CPC, 65 al. 1 LDIP