VD_FINDINFO HC / 2010 / 259 vom 27. Januar 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
REPENTIR SINCÈRE, FIXATION DE LA PEINE, IRRESPONSABILITÉ FAUTIVE | 48 let. d CP, 411 let. h CPP, 411 let. i CPP, 433a al. 1 CPP, 447 al. 1 CPP, 447 al. 2 CPP