VD_FINDINFO HC / 2010 / 242 vom 10. März 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
PROCÈS-VERBAL, GARANTIE DE PROCÉDURE, PROCÉDURE CANTONALE, DÉBAT DU TRIBUNAL | 350 al. 1 ch. 2 CPC, 351 al. 2 CPC, 356 CPC, 465 al. 1 CPC