VD_FINDINFO HC / 2010 / 192 vom 4. Februar 2010 - VD Tribunal cantonal (2010)
RETRAITVOIE DE DROIT, FRAIS JUDICIAIRES, OPPOSITIONPROCÉDURE | 157 al. 1 CPP, 157 al. 3 CPP, 411 let. i CPP, 415 al. 1 CPP, 415 al. 2 CPP