VD_FINDINFO HC / 2009 / 74 vom 18. Dezember 2008 - VD Tribunal cantonal (2008)
QUALITÉ POUR RECOURIR, ABUS DE LA DÉTRESSE, TORT MORAL, FRAIS DE LA PROCÉDURE, FRAIS JUDICIAIRES, FIXATION DE LA PEINE | 49 al. 1 CO, 193 al. 1 CP, 47 CP, 157 al. 3 CPP, 415 al. 1 CPP, 415 al. 3 CPP, 447 al. 1 CPP