VD_FINDINFO HC / 2009 / 284 vom 2. Oktober 2009 - VD Tribunal cantonal (2009)
INTERVENTIONPROCÉDURE, LÉGALISATION, PROCURATION, BAIL À LOYER, FORMALISME EXCESSIF, INTÉRÊT DIGNE DE PROTECTION | 452 al. 1ter CPC, 452 al. 2 CPC, 68 al. 1 CPC, 69 al. 1 CPC, 69 al. 2 CPC, 70 al. 1 CPC, 71 al. 1 CPC, 71 al. 2 CPC, 80 al. 1 CPC, 80 al. 2 CPC, 80 CPC, 81 al. 3 CPC, 10 al. 1 LTB, 10 al. 3 LTB, 13 LTB