VD_FINDINFO Décision / 2025 / 656 vom 22. August 2025 - VD Tribunal cantonal (2025)
CONTRAINTEDROIT PÉNAL, DIFFAMATION, CALOMNIE, ORDONNANCE DE CLASSEMENT, IN DUBIO PRO DURIORE | 173 CP, 174 CP, 181 CP, 319 al. 1 CPP (CH)