VD_FINDINFO Décision / 2022 / 556 vom 14. Juli 2022 - VD Tribunal cantonal (2022)
CONTRAINTE SEXUELLE, IN DUBIO PRO DURIORE, LÉSION CORPORELLE GRAVE, ADMISSION DE LA DEMANDE | 122 CP, 123 ch. 1 CP, 189 CP, 319 al. 1 CPP (CH)