VD_FINDINFO Décision / 2018 / 123 vom 1. Februar 2018 - VD Tribunal cantonal (2018)
ABUS DE CONFIANCE, CHOSE VOLÉE, APPROPRIATION ILLÉGITIME, CONTRAINTEDROIT PÉNAL, DROIT DE RÉTENTION | 895 CC, 137 CP, 138 CP, 139 CP, 181 CP, 319 al. 1 CPP (CH), 420 CPP