VD_FINDINFO Décision / 2016 / 238 vom 11. April 2016 - VD Tribunal cantonal (2016)
ORDONNANCE DE CONDAMNATION, NOTIFICATION DE LA DÉCISION, FICTION DE LA NOTIFICATION | 356 al. 2 CPP (CH), 88 al. 1 let. a CPP (CH), 88 al. 1 let. b CPP (CH), 88 al. 1 let. c CPP (CH), 88 al. 4 CPP (CH)