VD_FINDINFO Décision / 2016 / 232 vom 7. April 2016 - VD Tribunal cantonal (2016)
FICTION DE LA NOTIFICATION, OPPOSITIONPROCÉDURE, ORDONNANCE DE CONDAMNATION | 354 CPP (CH), 88 al. 1 let. c CPP (CH), 88 al. 4 CPP (CH)