VD_FINDINFO Décision / 2015 / 579 vom 4. August 2015 - VD Tribunal cantonal (2015)
OPPOSITIONPROCÉDURE, FICTION DE LA NOTIFICATION, ORDONNANCE DE CONDAMNATION | 88 al. 1 let. a CPP (CH), 88 al. 1 let. c CPP (CH), 88 al. 4 CPP (CH)