VD_FINDINFO Décision / 2015 / 5 vom 30. Dezember 2014 - VD Tribunal cantonal (2014)
OPPOSITION TARDIVE, FICTION DE LA NOTIFICATION, ORDONNANCE DE CONDAMNATION | 354 CPP (CH), 393 al. 1 let. b CPP (CH), 88 al. 1 let. c CPP (CH), 88 al. 4 CPP (CH)