VD_FINDINFO Décision / 2012 / 974 vom 13. November 2012 - VD Tribunal cantonal (2012)
OPPOSITIONPROCÉDURE, ORDONNANCE DE CONDAMNATION, NOTIFICATION IRRÉGULIÈRE | 354 CPP (CH), 356 al. 2 CPP (CH), 393 al. 1 let. b CPP (CH), 85 CPP (CH)