VD_FINDINFO Arrêt / 2019 / 800 vom 22. August 2019 - VD Tribunal cantonal (2019)
AC, RENTE D'INVALIDITÉ, RESTITUTIONEN GÉNÉRAL, GAIN ASSURÉ, BASE DE CALCUL | 18 al. 1 LACI, 23 al. 1 LACI, 94 LACI, 95 al. 1 LACI, 95 al. 1bis LACI, 25 al. 1 LPGA, 53 al. 1 LPGA, 37 al. 1 OACI, 37 al. 2 OACI, 40b OACI