VD_FINDINFO Arrêt / 2018 / 173 vom 16. Februar 2018 - VD Tribunal cantonal (2018)
AC, RESTITUTIONEN GÉNÉRAL, PRESTATION D'ASSURANCE INDUE, INDEMNITÉ DE CHÔMAGE | 24 LACI, 30 al. 1 let. e LACI, 95 al. 1 LACI, 25 al. 1 LPGA, 49 LPGA, 52 al. 1 LPGA, 53 al. 2 LPGA, 10 al. 5 OPGA