VD_FINDINFO Arrêt / 2014 / 138 vom 4. April 2014 - VD Tribunal cantonal (2014)
GAIN INTERMÉDIAIRE, PERTE DE GAIN, INDEMNITÉ DE CHÔMAGE | 22 LACI, 24 al. 1 LACI, 24 al. 3 LACI, 8 al. 1 let. a LACI, 8 al. 1 let. b LACI, 41 al. 2 OACI