VD_FINDINFO Arrêt / 2013 / 715 vom 6. November 2013 - VD Tribunal cantonal (2013)
GAIN INTERMÉDIAIRE, PERTE DE GAIN, INDEMNITÉ DE CHÔMAGE | 22 LACI, 24 al. 1 LACI, 24 al. 3 LACI, 8 al. 1 let. a LACI, 8 al. 1 let. b LACI, 41 al. 1 OACI