VD_FINDINFO AP / 2009 / 203 vom 4. Juni 2009 - VD Tribunal cantonal (2009)
LÉSION CORPORELLE PAR NÉGLIGENCE, FAUTE DU TIERS, SURASSURANCE, TORT MORAL | 44 al. 1 CO, 47 CO, 12 al. 3 CP, 125 al. 1 CP, 47 CP, 411 let. f CPP, 411 let. g CPP, 411 let. h CPP, 415 CPP