VD_FINDINFO AI 417/10 - 88/2012 vom 5. März 2012 - VD Tribunal cantonal (2012)
RENTE EXTRAORDINAIRE, RENTE ORDINAIRE, COTISATION AVS/AI/APG, INCAPACITÉ DE TRAVAIL | 28 al. 1 LAI, 36 al. 1 LAI, 39 al. 1 LAI, 4 al. 2 LAI, 42 al. 1 LAVS