VD_FINDINFO 1155 vom 31. Dezember 2021 - VD Tribunal cantonal (2021)
DOMMAGE PATRIMONIAL, DOMMAGE PUREMENT ÉCONOMIQUE, LUCRUM CESSANS, PERTE DE GAIN, DOMMAGE INDIRECT, TORT MORAL | 429 al. 1 let. b CPP (CH), 429 al. 1 let. c CPP (CH), 429 al. 2 CPP (CH), 434 CPP (CH)