GE_GERICHTE P/5553/2008 vom 19. September 2013 - GE Cour de justice (2013)
ADMINISTRATION DES PREUVES; AGENT INFILTRÉ; IN DUBIO PRO REO; MEURTRE; ASSASSINAT; MEURTRE PASSIONNEL; TENTATIVE(DROIT PÉNAL); INSTIGATION; FIXATION DE LA PEINE; TORT MORAL ; PRINCIPE DE LA CÉLÉRITÉ | CPP.279.3; CPP.398; CPP.399; CPP.400; CPP.401; CPP.404; CPP.403; CPP.331; CP.47; CP.22; CPP.5; CO.49; CPP.298.3; CPP.10.3; CP.111; CP.112; CP.113; CP.24