GE_GERICHTE A/1348/2024 vom 30. Januar 2025 - GE Cour de justice (2025)
AUDITION OU INTERROGATOIRE;DIVORCE;RESPECT DE LA VIE FAMILIALE;RESPECT DE LA VIE PRIVÉE;ÉTUDIANT | Cst.29.al2; LEI.42.al1; LEI.50.al1.leta; LEI.50.al1.letb; LEI.50.al2; CEDH.8