BStGer BB.2020.240 vom 5. November 2020 - Bundesstrafgericht (2020)
Perquisitions (art. 244 s. CPP); perquisition de documents en enregistrements (art. 246 s. CPP); mise en sûreté provisoire (art. 263 al. 3 CPP).