BStGer BB.2015.121 vom 6. Mai 2016 - Bundesstrafgericht (2016)
Séquestre (art. 263 ss CPP); mise sous scellés (art. 248 al. 1 CPP); effet suspensif (art. 387 CPP); déni de justice (art. 393 al. 2 let. a CPP); mesures provisionnelles (art. 388 CPP).